Webdesign

 

  • Geschikt voor mobiel en tablet
  • Zoekmachinevriendelijk, dus goed vindbaar in Google
  • Gemakkelijk je eigen website bijhouden
  • Persoonlijke uitleg zodat je direct aan de slag kan
  • Website die past bij jou en je bedrijf

 

Ja, ik wil meer weten!

Doel van de website

Elke website moet een bepaald doel hebben, want je wilt natuurlijk meer klanten via je website werven. Het doel van de website bepaalt welke call to action er wordt gebruikt. Wil je dat de mensen zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek of wil je dat ze een e-book downloaden? Van te voren gaan we dit bepalen, om ervoor te zorgen dat je website succesvol is.

Herkenbaarheid

Mensen zien je naam eens voorbij komen of weten hem zich vaag te herinneren. Na wat Googlen denken ze je gevonden te hebben. Op dat moment moet je website herkenbaar zijn. Het moet een geheel zijn met alle andere media uitingen. Dit werkt als bevestiging op de bezoeker. Hiermee vergroot je de kans aanzienlijk dat ze uiteindelijk contact opnemen.

Gebruiksgemak

Bij het realiseren van de websites wordt er gebruik gemaakt van WordPress. Dit is een geweldig gebruiksvriendelijk systeem waarmee jij de website zeer gemakkelijk kan beheren. Hiermee wordt het aanpassen van een afbeelding of teksten een kwestie van minuten. Daardoor houdt jij meer tijd over voor je dagelijkse werkzaamheden en blijft je website toch nog up to date.

Gebruiksvriendelijkheid

Als bezoeker wil je op zowel je mobiel, tablet of desktop, razendsnel vinden waar je naar opzoek bent. Dit behaal je door slim gebruik te maken van vormgeving, een heldere structuur, fotografie, aansprekende teksten en een voor mobiel geschikte website. Deze punten hebben dan ook de hoogste prioriteit bij het realiseren van een website.

Weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?       Ik wil contact!

Weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?

Ik wil contact!

Professionele Fotografie

Persoonlijke benadering naar je bezoekers wordt steeds belangrijker. Ook grote bedrijven gaan dit steeds meer doen. Geef de bezoeker vertrouwen door je website persoonlijk te maken. Doe dit door middel van professionele fotografie waarbij de werkzaamheden en mensen naar voren komen. Henry Faber kan je perfect helpen bij het realiseren van deze aansprekende en passende foto’s.

Lees meer

 

SEO Optimalisatie

Je wilt op Google gevonden worden op relevante zoektermen. Standaard wordt de website al met een basis SEO Optimalisatie afgeleverd, maar vaak kan het zinvol zijn om hier meer aandacht aan te besteden. Zeker als je op specifieke zoektermen goed gevonden wilt worden. Daarmee kan Nathan Veenstra je perfect helpen. Hij weet teksten te schrijven die mensen aanspreken en aanzetten tot actie.

Lees meer

Werkwijze

Een nieuwe website is een grote stap die je neemt met je bedrijf. Er komt veel bij kijken. Waar moet je op letten, wat moet er in de website komen en wat moet er allemaal geregeld worden? De afspraken, deadlines en taken staan allemaal in een plan van aanpak omschreven. Zo heb je altijd inzicht in het project.

Bekijk werkwijze

Kosten

Een website is maatwerk, dat maakt dat elk project anders is. Aan de hand van je wensen kan er een prijs worden gegeven. Deze, in vrijwel alle gevallen fixed prijs, is gebaseerd op een eerlijk uurtarief en is inclusief correcties. Daardoor weet je waar je aan toe bent en heb je achteraf geen verrassingen.