Een huisstijl die werkt!

Alle media-uitingen die bij je bedrijf horen moeten in één herkenbare stijl zijn vormgegeven. Als bijvoorbeeld een visitekaartje naast het briefpapier ligt, moet je kunnen zien dat het bij elkaar hoort. Als alle media-uitingen dezelfde stijl hebben, dan zul je herkend worden door je doelgroep. Want ze hoeven immers maar één media-uiting te zien om een link te leggen met jouw bedrijf.
mooijer-graphic-huisstijl-huisstijl-die-werkt-v1

Sfeer en Uitstraling

Het draait allemaal om merkbeleving. Een passende sfeer en uitstraling die laten zien wie jij als bedrijf bent en wat je doet. Dit in samenwerking met de herkenbaarheid zorgen ervoor dat je de doelgroep aanspreekt. Ze zullen je gaan herkennen en herinneren. En dat is precies wat je wilt.

mooijer-graphic-huisstijl-sfeer-en-uitstraling-v1

Boodschap

Een huisstijl ontwerpen is niet eenvoudig, want het moet immers je doelgroep aanspreken. Het begint bij een logo dat doordacht is en één geheel vormt met de huisstijl en huisstijldragers. Door gebruik te maken van de juiste vormgeving kan je als bedrijf de juiste merkbeleving overbrengen. Je zult daar positief mee opvallen en een professionele indruk achter laten.

10week

Geen chaos maar structuur

Download gratis het proces en weet precies welke stappen er worden doorlopen om tot een geweldige huisstijl te komen.

10week

Wat valt hieronder

Naast het logo worden er ook nog andere media-uitingen ontworpen voor een huisstijl. Deze media-uitingen heten huisstijldragers, hieronder vallen o.a. visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Dit zijn de bekendste dragers en worden vrijwel altijd vormgegeven bij het ontwikkelen van een huisstijl.

Overtuig met beeld

Om toekomstige klanten te overtuigen, kunnen foto’s zeer bepalend zijn voor het gevoel dat zij bij jou als bedrijf hebben. Foto’s laten vaak de mensen achter het bedrijf zien. Dit kan je doen met zelfgemaakte foto’s of nog beter, door professionele foto’s. Om je fotografie in je huisstijl er echt uit te laten springen werk ik samen met geselecteerde fotografen.

Voorbeelden

Met trots toon ik hieronder een selectie van huisstijlen die ik in de afgelopen periode voor klanten heb gerealiseerd.

Huisstijl vernieuwen

Naast een compleet nieuwe huisstijl is het ook mogelijk om de huidige op te frissen. Zo behoud je de herkenbaarheid maar ga je wel met de tijd mee.

mooijer-graphic-huisstijl-huisstijl-vernieuwen-v1

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.