Over Mooijer Graphic

Ik help zowel kleine als grote bedrijven bij het behalen van hun doelen door het vormgeven van effectieve media-uitingen.

Heldere communicatie

Snelle en persoonlijke hulp heeft bij mij een hoge prioriteit. Daarom houd ik de (communicatie) lijnen kort. Je hebt dan ook altijd persoonlijk contact. Op die manier kunnen we snel schakelen en efficiënt werken. Dat geeft je als klant goed inzicht in het verloop van het project. Waarbij je op de juiste momenten bij het project betrokken wordt, zodat je wensen uitstekend in het eindproduct verwerkt kunnen worden. Met als resultaat: een product dat past bij jou en je bedrijf én de doelgroep aanspreekt.

Sterke ontwerpen

Alle media-uitingen die ik ontwerp passen binnen de “look and feel” van je huidige of nieuwe huisstijl. Deze vormen samen een geheel zodat de (potentiële) klanten het razendsnel zullen herkennen als jouw bedrijf.

Kenmerkend voor mijn ontwerpstijl is het “less is more” thema. Strakke, frisse en moderne ontwerpen die rust uitstralen, maar wel precies vertellen wat er verteld moet worden.

Wie ben ik?

Arnaud Mooij is mijn naam, 26 jaar en woon in Vaassen. De passie voor het vak grafisch vormgeving is op veertienjarige leeftijd ontstaan toen ik in aanraking kwam het het programma Photoshop. Gestart met het bewerken van foto’s van auto’s, zoals het veranderen van de kleur en velgen. Gevolg; mijn enthousiasme en liefde nam toe. Naast auto’s ben ik allerlei drukwerk en websites gaan vormgeven.

Tijdens de opleiding “Media Vormgeving” in Apeldoorn (afgerond 2012), ben ik mijn vaardigheden en kennis gaan opbouwen. Ik merkte al snel dat ik heel goed een passend ontwerp kan maken bij (streng) gestelde eisen. Dagelijks zet ik deze vaardigheden en kennis in door bedrijven te helpen bij het ontwerpen van media-uitingen afgestemd op visie en strategie.

10week

De opdrachtgevers

Met trots werk ik voor onder andere de onderstaande opdrachtgevers.

Waar kan ik jou bij helpen?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.