Over het bedrijf

AACC is een team van specialisten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, bedrijfsadvies en –overnames en personeelsdiensten. De adviseurs  staan voor je klaar met begrijpelijk en toegankelijk advies en daar waar nodig zullen wij concrete ondersteuning bieden.

Doel van de website

Een heldere en moderne website die laat zien wat AACC te bieden heeft. Door de foto’s van het personeel krijgt de website een zeer persoonlijk aanzicht. Bij elke dienst staan ook de mensen die daarmee te maken hebben. Zo weet je precies wie je spreekt als je vragen hebt.

Testimonial van Antoine Joosten

  • Een nieuwe website, een wens van AACC die al enige tijd op papier stond maar niet concreet werd gemaakt. Afgelopen jaar kwamen we in contact met Arnaud Mooij en hij wist ons te overtuigen om door te pakken. Met Arnaud is het zeer prettig samenwerken: een vakman die zich goed kan inleven in je bedrijf. Hij communiceert helder, werkt snel en geeft een goed en doordacht advies. Vanaf het begin wist hij ons enthousiast te maken en langzaam werd het idee geboren om foto’s van de medewerkers van AACC te plaatsen. Dit heeft geweldig uitgepakt, hierdoor wordt de site nog persoonlijker en zeker verrassend.  De samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren met als resultaat een eigentijdse, professionele, overzichtelijke en persoonlijke website, een site waar we als bedrijf bijzonder trots op zijn!

    Antoine Joosten AACC Accountancy & Belastingadvies

 Meer weten over deze website?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.