Over het bedrijf

De juiste sfeer in jouw woning of kantoor wordt bepaald door de juiste indeling, meubels en verlichting. Ann Das weet door haar expertise heel goed hoe ze jouw wensen om kan zetten naar de juiste sfeer. Haar werk straalt een ‘simple elegance’ uit, leefbaar en praktisch,  soms onconventioneel en altijd verfrissend vorm gegeven. De lichtbeleving is hierbij een belangrijke sfeerbepaler. Ann werkt onder andere voor de volgende branches; particulieren, zorgsector, horeca en hospitality.

d in de wind-, rail-, mijnbouw- en staal-industrie. Met deze special tools willen zij de kwaliteit verbeteren van het onderhoud en installatie van draaiende delen in machines, waardoor een langere levensduur bereikt wordt.

De van de website

Als binnenhuisarchitect ben je druk bezig met het creëren van de juiste sfeer bij de mensen thuis of op het werk. Daar hoort een website bij die laat zien dat je beschikt over de expertise om die sfeer te creëren. Door de vormgeving en gebruik van fotografie is dit zeer goed geslaagd. De website zal daardoor veel mensen aanspreken en door middel van de opvallende knop aanzetten tot actie.

Testimonial van Ann Das

  • Mijn nieuwe website bezorgde me extra klanten, betere reclame kan je niet maken! In mijn vak zijn beelden en sfeer erg belangrijk. Die wens werd door Mooijer Graphic feilloos vertaald naar een professionele site. Ik ben ook erg blij met de nazorg (gebruik van Wordpress) zodat ik nieuwe projecten zelf kan toevoegen aan de fotogalerijen. Een topper die ik ook aanbeveel aan mijn contacten.

    Ann Das ANAI

 Meer weten over deze website?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.