Over het bedrijf

BEGA is fabrikant en distributeur van speciaal gereedschap voor een veilige, kosteneffectieve montage en demontage van lagers en aandrijfcomponenten. De tools worden gebruikt in productie- en onderhouds-afdelingen in MRO-en OEM-bedrijven. BEGA exporteert naar meer dan 60 landen en levert aan alle soorten industrieën.

Met speciale oplossingen in bijvoorbeeld in de wind-, rail-, mijnbouw- en staal-industrie. Met deze special tools willen zij de kwaliteit verbeteren van het onderhoud en installatie van draaiende delen in machines, waardoor een langere levensduur bereikt wordt.

De vernieuwde huisstijl

Al 25 jaar maakte BEGA Special Tools gebruik van het oude logo. Dit heeft voor een zeer grote herkenbaarheid gezorgd. Iedereen herkende direct de driehoek. Bij het vernieuwen van dit logo was het een mooie uitdaging om een moderne uitstraling te creëren, zonder dat het zijn herkenbaarheid verloor. Uiteindelijk zijn we tot een geweldig resultaat gekomen dat zorgt voor een evolutie in plaats van een revolutie.

Naast het logo is de gehele huisstijl in een modern jasje gestoken. Stap voor stap hebben we alle huisstijldragers voorzien van een herkenbare stijl.

Testimonial van Carol Poelma

  • Arnaud Mooij volg ik al enige jaren in zijn ontwikkeling. Ooit gebruikte hij ons bedrijfslogo als stage project bij zijn opleiding. Dat was voor hem een mooi studie project. Toen hij later zijn eigen bedrijf begon, kreeg hij van ons kleine, losse opdrachten. Een actie krantje en losse flyers. Er ontstonden mooie ontwerpen. Ons bedrijfslogo was inmiddels dringend aan een vernieuwing toe. Arnaud voelde goed aan wat ik wilde en heeft het BEGA logo gemoderniseerd, zonder afstand te doen van het karakter en herkenbaarheid. Dat is knap. Een nieuw logo verzinnen is één ding, maar een oude logo nieuw leven inblazen: dat is heel knap! Onze huisstijl is nu in zijn geheel aangepast en we krijgen complimenten daarvoor. Alle collegae zijn ook blij met de nieuwe uitstraling.

    Carol Poelma BEGA Special Tools

 Meer weten over deze website?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.