Over de camping

Rust, ruimte en natuur! Daar staat Camping de Tesseplekke voor. Het groene terrein is verdeeld over meerdere veldjes en heeft in totaal 60 kampeerplekken. Door deze indeling heeft ieder veld zijn eigen charme en kunnen gasten genieten van verdiende rust. De gezellige sfeer en zeer vriendelijke campingeigenaren maakt deze camping tot de gezelligste van Veessen.

Doel van de website

Het doel van de website is om de mensen van de sfeer te laten proeven die je op Camping de Tesseplekke krijgt. Dit gebeurt door de combinatie van vormgeving en de vele mooie foto’s. De bezoekers op de website krijgen nu een duidelijk beeld van zowel de camping als omgeving. Op de caravan en camper pagina is zelfs een mooie 360 graden foto te vinden die de goed ingerichte kampeerplekken laat zien.

Testimonial van Berend Jan Tessemaker

  • Prima partner om een website te laten maken, korte lijntjes, snel werken, geweldig resultaat tegen betaalbare kosten, ik zeg doen!

    Berend Jan Tessemaker Camping de Tesseplekke

 Meer weten over deze website?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.