Over het bedrijf

Harleman Engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen en detaillieren van de meest uiteenlopende staalconstructies. O.a voor: bedrijfshallen, woning- en utiliteitswerken, ondersteuningsconstructies voor de machinebouw, trappen en specials. Door de ruim 9 jaar ervaring in de staalbouw (met veel praktijkervaring) is Harleman Engineering in staat om iedere constructieve uitdaging vakkundig te verwerken.

De website en bus

De huisstijl van Harleman Engineering kenmerkt zich door de vormgeving met eenvoudige lijnen en vlakken. Dit is op zowel de website als het busje terug te zien. Daarmee wordt een herkenbaarheid gecreëerd en valt het direct op. Zelfs als het busje snel komt langsrijden zul je de rode lijn herkennen en daardoor direct de link leggen met Harleman Engineering.

Testimonial van Ruben Harleman

  • Harleman Engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen en detailleren van de meest uiteenlopende staalconstructies. Na het wijzigen van de huisstijl was wel het drukwerk klaar, alleen ontbrak het nog aan de website. De website bestond wel, maar was verouderd, paste niet meer bij de huidige stijl en was niet goed te vinden via de zoekmachines. Naar aanleiding van het artikel in het Vaassens Weekblad kwam ik in contact met Arnaud. Vanaf het eerste gesprek begreep hij goed waar het om ging en hebben we mijn wensen doorgenomen. Naar aanleiding daarvan heeft Arnaud twee opzetjes gemaakt, waarvan er één gelijk in de smaak viel. Hier is Arnaud mee aan de slag gegaan en kwam met een hele mooie, strakke en goed passende website.

    Ruben Harleman Harleman Engineering

 Meer weten over deze website?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.