Over het bedrijf

Raymond Lorié is een dagvoorzitter, allround presentator, stemacteur & voice-over en producent. Hij laat de zwijgende letters spreken. Aanvoelen, inleven, inspelen en improviseren is zijn kracht. Presenteren begint met luisteren. Luisteren en zich verplaatsen in de doelgroep vormt altijd de basis. Van commercials en voice-overs tot productpresentaties.

Daarnaast heeft hij het concept “Je Eigen Journaal”, presenteer je bedrijf professioneel door middel van beeld, geluid en stem. Laat door middel van één of meerdere “journaals” zien en horen wat je doet en te bieden hebt.

Met speciale oplossingen in bijvoorbeeld in de wind-, rail-, mijnbouw- en staal-industrie. Met deze special tools willen zij de kwaliteit verbeteren van het onderhoud en installatie van draaiende delen in machines, waardoor een langere levensduur bereikt wordt.

De van de website

De website draait eigenlijk maar om één ding; “Presenteer je bedrijf professioneel”. Door de juist gekozen informatie, teksten, geluidsopnames en beelden presenteert Raymond Lorié op die manier zijn bedrijf professioneel.

Het doel van de website is om de bezoekers het werk van Raymond te laten ervaren. Nadat je zijn website hebt bekeken weet je precies wat hij voor jou kan betekenen. Door middel van de “call to actions” buttons is er heel snel contact op te nemen.

Testimonial van Raymond Lorié

  • Mijn bedrijf bestaat dit jaar, twintig jaar. Er komt een keer een moment dat je er achter komt dat je toe bent aan een nieuwe website. Wat gaat het worden, hoe ga je het doen en met wie ga je die maken? Een pittig en leuk traject volgt met een geweldig eindresultaat. Mij werd aangeraden een keer te gaan praten met Arnaud Mooij. Vanaf moment één, was ik geprikkeld door zijn manier van werken. Een goed en duidelijk verhaal en een prima voorstel op papier. Niets was teveel en alles werd elke keer weer met vol enthousiasme opgepakt en uitgewerkt. Arnaud is een hardwerkende jongen die staat voor (exclusieve) kwaliteit. Het eindresultaat? Ik heb in twintig jaar nog nooit zo mooie en moderne website gehad. De reacties zijn ook erg goed; overzichtelijk, snel, professioneel, alles op een rijtje, een top site. Arnaud Mooij, betrokken van begin tot eind. Een genot om mee (samen) te werken.

    Raymond Lorié Lorié Productions

 Meer weten over deze website?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.