Over het bedrijf

Marinus Keizer noemt zich zelf de boekhouder met extra’s. Naast het bijhouden van de boekhouding, het doen van aangiftes en het opstellen van jaarrekeningen worden er ook bedrijfsanalyses gedaan. Daarmee wil hij de ondernemer begeleiden en opstuwen naar een beter functioneren, naar een beter welzijn in brede zin.

De huisstijl en website

Een hele frisse en moderne huisstijl door het kleurgebruik en het kenmerkende driehoekenpatroon. Deze kenmerken komen zowel op de website als het visitekaartje terug. Wat zorgt voor een herkenbare huisstijl. Voor Marinus Keizer heb ik het logo, de overzichtelijke website en het bijpassende visitekaartje ontworpen. De website is extra persoonlijk geworden door de professionele fotografie waarop Marinus zelf te zien is.

Testimonial van Marinus Keizer

  • Prettige samenwerking, duidelijke briefing vooraf. Mooi resultaat met een heldere frisse website, en een leuk ontwerp van mijn logo. Prijs verhouding kwaliteit resultaat prima. Alleen maar positieve reacties op gekregen.

    Marinus Keizer Marinus Keizer

 Meer weten over deze website?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.