Over de club

Een grote club van enthousiaste leden/vrijwilligers, inmiddels al +1500 mensen. Saab Club Nederland brengt een prachtig clubblad uit en organiseert veel evenementen. Denk hierbij aan toerritten maar ook aan onderdelen- en inspectiedagen. Voor technische vragen kunt u bij de technische commissie terecht. Saab Club Nederland heeft een eigen onderdelenmagazijn, clubwinkel en een aantal zeer actieve regio’s.

Doel van de website

Saab is een echt liefhebbersmerk met een hechte groep leden bij Saab Club Nederland. Al deze mensen hebben veel enthousiasme en kennis die ze graag willen delen. Dat zorgt ervoor dat de evenementen zeer populair zijn, wat de reden is dat ze prominent op de website zijn te vinden. Daarnaast geeft de website heel erg veel informatie over de diverse Saab modellen, geschiedenis en over onderdelen. Zo vormt de website een bron van informatie voor de Saab-liefhebber.

 Meer weten over deze website?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.