Over het bedrijf

Unicoat Vloeren is een nieuw gestart bedrijf, maar heeft toch al meer dan 30 jaar ‘know how’ en ervaring op het gebied van kunststof vloeren. Ze kunnen een uitgebreid assortiment van hedendaagse vloerafwerkingen aanbieden, die door hun deskundig en betrouwbaar personeel worden aangebracht. De vakkennis, het gerichte advies en oog voor detail maakt Unicoat Vloeren tot een interessant bedrijf.

De herkenbare huisstijl

De huisstijl van Unicoat Vloeren BV kenmerkt zich door de zakelijke kleur grijs in combinatie met een fris groen. Samen zorgen de twee kleuren voor een opvallende huisstijl. Dit zie je op alle media-uitingen terugkomen. Op die manier vormt alles een geheel en draagt het bij aan de herkenbaarheid.

Testimonial van Gerrit Augustinus

  • Arnaud Mooij is al vanaf de start van Unicoat Vloeren bv enorm betrokken geweest.Hij heeft oog voor detail en door Arnaud hebben wij geweldige resutaten mogen behalen. Wij zijn heel erg tevreden met jou. Arnaud dank daarvoor.

    Gerrit Augustinus Unicoat Vloeren BV

 Meer weten over deze website?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.