Opvallen met autobelettering

Met goede autobelettering valt je auto of bus altijd op, of je nu rijdt of stilstaat. Zo maak je overal waar je komt reclame voor je bedrijf. Zeker op plekken waar je vaker komt. Dan zien mensen met regelmaat je auto of bus staan en zullen je bedrijf beter onthouden.

Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Er kan enkel een subtiel logo worden geplaatst of juist een ontwerp waarbij de hele auto of bus wordt beplakt en alles daartussen in.

Waarom autobelettering:

  • Reclame maken overal waar je rijdt of staat
  • Opvallen op locaties waar je werkt
  • Hoe vaker mensen je auto of bus zien hoe beter ze je herinneren
mooijer-graphic-autobestickering-v1

Unieke autobelettering

De autobelettering krijgt een uniek ontwerp dat is ontworpen in de stijl van je huisstijl, zodat het herkenbaar is als jouw bedrijf. Dit lukt door gebruik te maken van de juiste kleuren, vormen en foto’s.

Er wordt daarbij rekening gehouden met de auto of bus zodat het ontwerp daar naadloos er op aansluit. Daarnaast zal het ontwerp vanaf grote afstand herkenbaar en leesbaar zijn.

Wil je teksten of foto’s in het ontwerp? Je kan dan de teksten en foto’s zelf aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen met jou, een tekstschrijver en fotograaf overleggen we het gewenste resultaat.

Voordelen:

  • Een uniek ontwerp passend bij jouw bedrijf
  • Advies over formaat en vormgeving
  • Vooraf inzicht in de kosten
  • Begeleiding bij het laten beplakken mogelijk

Van digitaal ontwerp naar beplakken

Je kan er voor kiezen om de autobelettering zelf te laten plakken, dan krijg je van mij de bestanden die daar gereed voor zijn. Maar naast het ontwerpen van de autobelettering kan ik je begeleiden bij het regelen van een goede bestickeraar. Er zijn zoveel keuzes in bestickeraars dat het kiezen een hele opgave kan worden. Samen bespreken we je wensen en ik zorg dat er een bestickeraar voor je wordt geregeld.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan om samen aan de slag te gaan met jouw autobelettering.

Voornaam

Email

Bericht

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.