Flyer ontwerp met een doel

Een flyer is een reclame uiting waar je razendsnel mensen mee kan aanzetten tot actie. Dit doe je met een duidelijke boodschap die mensen nieuwsgierig maakt. Zonder dit doel is het zonde om een actie op te zetten. Bepaal daarom van te voren goed; wat wil je bereiken met een flyer actie?

Samen gaan we kijken naar het doel dat je voor ogen hebt en hoe we dat het beste kunnen vertalen naar het ontwerp van de flyer.

Zet je flyer in bij:

  • Het promoten van je dienst of product
  • Het informeren van mensen
  • Het mensen aanzetten tot actie
mooijer-graphic-flyer-laten-ontwerpen-4-2

Een unieke flyer

De flyer krijgt een uniek ontwerp dat is ontworpen in stijl van je huisstijl, zodat het herkenbaar is als jouw bedrijf. Dit lukt door gebruik te maken van de juiste kleuren, vormen en foto’s. De teksten en foto’s kun je zelf aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen met jou, een tekstschrijver en fotograaf overleggen we het gewenste resultaat.

Er zijn diverse formaten en papiersoorten beschikbaar, maar welke past het beste bij jou? Want de keuze hiervoor is bepalend voor het succes van je flyer actie. Je kan bijvoorbeeld opvallen door een afwijkend formaat te kiezen en daarbij een luxe aanvoelend papier. Samen gaan we kijken welke het beste aansluit op jouw wensen.

Voordelen:

  • Een uniek ontwerp passend bij jouw bedrijf
  • Advies over formaat en papiersoort
  • Ik denk mee over het doel van de flyer
  • Begeleiding bij het drukken mogelijk
  • Vooraf inzicht in de kosten

Van digitaal ontwerp naar drukwerk

Je kan er voor kiezen om de flyers zelf te laten drukken, dan krijg je van mij de bestanden die daar gereed voor zijn. Maar naast het ontwerpen van de flyer kan ik je begeleiden bij het bestellen van je drukwerk. Er zijn zoveel keuzes in drukkerijen en papiersoorten dat het bestellen een hele opgave kan worden. Samen bespreken we je wensen en ik zorg dat het drukwerk voor je wordt geregeld.

Verspreiding van je flyer

Hoe en waar ga je de flyer verspreiden? Dit kan bijvoorbeeld op een beurs waar je een stand hebt of bij een offerte die je uitgeeft. Op bijvoorbeeld scholen kan dit ook in speciale flyerbakken waar meerdere bedrijven hun flyer of folder kunnen plaatsen. Kies een manier die het beste bij je past en waar je doelgroep is te vinden.

Daarnaast is het mogelijk om je flyers te verspreiden via de post in een gekozen regio. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Voorbeelden

Met trots toon ik hieronder een selectie van flyers die ik in de afgelopen periode voor klanten heb gerealiseerd.

mooijer-graphic-flyer-laten-ontwerpen-3
mooijer-graphic-flyer-laten-ontwerpen-1
mooijer-graphic-flyer-laten-ontwerpen-2
mooijer-graphic-flyer-laten-ontwerpen-5-2

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan om samen aan de slag te gaan met jouw flyer.

Voornaam

Email

Bericht

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.