Promoot je bedrijf met een folder

In een folder kan je genoeg tekst kwijt om uitgebreid informatie te geven over je product of dienst. Je hebt hier de kans om het meer uit te lichten door bijvoorbeeld een specifiek product of dienst te benoemen. Of door er juist een compacte versie van je website van te maken.

Het voordeel van een folder is dat het een tastbaar product is dat je kan meegeven op een beurs aan een potentiële klant. Vaak zie je in bedrijfsruimtes rekken waarin allemaal folders liggen, dat is ook een mooie plek om jouw folder neer te leggen.

Samen gaan we kijken naar het doel dat je voor ogen hebt en hoe we dat het beste kunnen vertalen naar het ontwerp van de folder.

Zet je folder in bij:

  • Het promoten van je dienst of product
  • Het informeren van mensen
  • Het aanzetten van potentiële klanten tot actie
mooijer-graphic-folder-laten-ontwerpen-1

Aantrekkelijke folder

Een folder moet aantrekkelijk zijn om te lezen. Vaak staat er meer tekst in een folder dan op een flyer. Dit betekent dat mensen meer tijd moeten stoppen in het lezen ervan. De kunst is om dan de tekst zo aantrekkelijk mogelijk vorm te geven. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld titels en opdelingen kun je de tekst razendsnel scannen en bepalen wat voor jou interessant is.

De folder krijgt een uniek ontwerp dat is ontworpen in stijl van je huisstijl, zodat het herkenbaar is als jouw bedrijf. Dit lukt door gebruik te maken van de juiste kleuren, vormen en foto’s. Waarbij mensen door de inhoud en vormgeving worden aangezet tot actie.

De teksten en foto’s kun je zelf aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen met jou, een tekstschrijver en fotograaf overleggen we het gewenste resultaat.

Voordelen:

  • Een uniek ontwerp passend bij jouw bedrijf
  • Advies over formaat en papiersoort
  • Ik denk mee over het doel van de folder
  • Begeleiding bij het drukken mogelijk
  • Vooraf inzicht in de kosten

Van digitaal ontwerp naar drukwerk

Je kan er voor kiezen om de folders zelf te laten drukken, dan krijg je van mij de bestanden die daar gereed voor zijn. Maar naast het ontwerpen van de folders  kan ik je begeleiden bij het bestellen van je drukwerk. Er zijn zoveel keuzes in drukkerijen en papiersoorten dat het bestellen een hele opgave kan worden. Samen bespreken we je wensen en ik zorg dat het drukwerk voor je wordt geregeld.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan om samen aan de slag te gaan met jouw folder.

Voornaam

Email

Bericht

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.