Met een poster de aandacht trekken

Voor het promoten van een evenement, je dienst/product of het informeren van mensen is een poster uitermate geschikt. Door het relatieve grote formaat kun je op grote afstand al opvallen en de mensen aanspreken. Daarnaast kan het ter aankleding van je bedrijfsruimte of beursstand gebruikt worden. Door bijvoorbeeld foto’s van de producten of bedrijfsfoto’s die de juiste sfeer uitstralen.

Samen gaan we kijken naar het doel dat je voor ogen hebt en hoe we dat het beste kunnen vertalen naar het ontwerp van de flyer.

Zet je poster in bij:

  • Het promoten van je dienst of product
  • Het informeren van mensen
  • Het mensen aanzetten tot actie
  • Aankleding van je bedrijfsruimte
mooijer-graphic-poster-laten-ontwerpen-1

Poster laten ontwerpen

De poster krijgt een uniek ontwerp dat is ontworpen in stijl van je huisstijl, zodat het herkenbaar is als jouw bedrijf. Dit lukt door gebruik te maken van de juiste kleuren, vormen en foto’s. Met een ontwerp dat enkel het nodige laat zien komt de boodschap duidelijk over en zal je sneller de mensen aanspreken.

De teksten en foto’s kun je zelf aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen met jou, een tekstschrijver en fotograaf overleggen we het gewenste resultaat.

Er zijn diverse formaten en papiersoorten beschikbaar, maar welke past het beste bij de situatie? Want komt de poster buiten of binnen te hangen? Je kan bijvoorbeeld opvallen door een afwijkend formaat te kiezen. Samen gaan we kijken welke het beste aansluit op jouw wensen.

Voordelen:

  • Een uniek ontwerp passend bij jouw bedrijf
  • Advies over formaat en papiersoort
  • Ik denk mee over het doel van de poster
  • Begeleiding bij het drukken mogelijk
  • Vooraf inzicht in de kosten

Van digitaal ontwerp naar drukwerk

Je kan er voor kiezen om de posters zelf te laten drukken, dan krijg je van mij de bestanden die daar gereed voor zijn. Maar naast het ontwerpen van de posters kan ik je begeleiden bij het bestellen van je drukwerk. Er zijn zoveel keuzes in drukkerijen en papiersoorten dat het bestellen een hele opgave kan worden. Samen bespreken we je wensen en ik zorg dat het drukwerk voor je wordt geregeld.

Voorbeelden

Met trots toon ik hieronder een selectie van posters die ik in de afgelopen periode voor klanten heb gerealiseerd.

mooijer-graphic-poster-laten-ontwerpen-2

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan om samen aan de slag te gaan met jouw poster.

Voornaam

Email

Bericht

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.