Referenties

Wat zeggen de klanten over de samenwerking?
 • Toen ik bij Arnaud terecht kwam, wilde ik graag 'iets nieuws'. Ik had al een website en huisstijl, maar was niet meer tevreden. Ook wist ik niet waar ik moest beginnen. Arnaud luisterde enorm goed naar mij. Hij voelde goed aan dat ik het belangrijk vond om iets moois en nieuws te creëren en dat mijn bedrijf wel herkenbaar moest blijven voor het netwerk dat ik al had opgebouwd. Dat is gelukt! Mijn nieuwe logo opgefrist en bleef wel herkenbaar. Mijn website is vernieuwd en veel overzichtelijker. Arnaud heeft van mijn logo, huisstijl en website 1 geheel van gemaakt. Ik ben nu echt weer trots op mijn huisstijl en reclame-uitingen! Het is een feest om met Arnaud samen te werken. Hij luistert enorm goed en weet van mijn (vaak warrige) verhaal echt iets moois van te maken. Iedere ontwerp was in 1 keer raak! Arnaud werkt snel en accuraat. Daarnaast is hij erg creatief, flexibel en is hij goed bereikbaar voor al je vragen.

  Mandy Voncken Motivatiefabriek
 • Arnaud is professioneel en luistert goed naar wat je wil. Ik heb een mooie professionele site die helemaal voldoet aan mijn wensen en eisen.

  Ester Beersma Op Maat Apeldoorn
 • Ik ben zeer tevreden over de ontwerpen die Arnaud voor ons bedrijf gemaakt heeft. Ze zien er professioneel uit, kwamen overeen met onze wensen en het werk was snel geleverd. Ik zal voor een volgende opdracht Arnaud zeker weer opzoeken.

  Stefan Brandsma Zorgfinancials
 • Arnaud heeft voor Cespo een prachtige nieuwe site ontworpen en technisch gerealiseerd. Ik ben dan ook zeer tevreden over het bewandelde traject en het eindresultaat. Ook de backup na oplevering is snel en zeer goed.

  John van de Pol Cespo
 • Ben heel blij met mijn nieuwe website. Het belangrijkste doel was een overzichtelijke site, waardoor klanten binnen korte tijd informatie kunnen vinden over mijn bedrijf Ademlink. Met Mooijer Graphic is dat heel goed gelukt. Het leuke is dat de site, binnen de paar weken dat hij online staat, nu al nieuwe klanten heeft opgeleverd. Het was prettig samen werken met Arnaud.  Hij had telkens ook zelf weer goede ideeen en input. Hij begreep heel goed wat ik met de site wilde weergeven en neerzetten qua sfeer en inhoud. Daarom beveel ik Mooijer Graphic van harte aan!

  Anne Helwegen AdemLink
 • Prettige samenwerking, duidelijke briefing vooraf. Mooi resultaat met een heldere frisse website, en een leuk ontwerp van mijn logo. Prijs verhouding kwaliteit resultaat prima. Alleen maar positieve reacties op gekregen.

  Marinus Keizer Marinus Keizer
 • Na ruim een jaar ondernemen wist ik veel beter waar ik met mijn bedrijf naar toe wil en voldeed mijn toenmalige website niet meer. In mijn hoofd had ik genoeg ideeën voor een nieuwe website maar 'hoe vertaal je dit naar een daadwerkelijke website..?' Met deze vraag heeft Arnaud mij ontzetten goed geholpen. Bij onze eerste afspraak had hij een moodboard gemaakt van mijn ideeën. Gedurende het ontwikkel proces hield Arnaud mij op de hoogte en dacht hij mee. Het resultaat is een website die precies de sfeer uitstraalt die bij Dreulicious past. Mensen die mij goed kennen geven als feedback dat ze mij en mijn werkwijze herkennen in mijn website. Mooier compliment is er niet!!! Mooijer Graphic heeft dit 'gevoel' perfect vertaald in een professionele website!

  Marscha de Dreu Dreulicious
 • Een nieuwe website, een wens van AACC die al enige tijd op papier stond maar niet concreet werd gemaakt. Afgelopen jaar kwamen we in contact met Arnaud Mooij en hij wist ons te overtuigen om door te pakken. Met Arnaud is het zeer prettig samenwerken: een vakman die zich goed kan inleven in je bedrijf. Hij communiceert helder, werkt snel en geeft een goed en doordacht advies. Vanaf het begin wist hij ons enthousiast te maken en langzaam werd het idee geboren om foto’s van de medewerkers van AACC te plaatsen. Dit heeft geweldig uitgepakt, hierdoor wordt de site nog persoonlijker en zeker verrassend.  De samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren met als resultaat een eigentijdse, professionele, overzichtelijke en persoonlijke website, een site waar we als bedrijf bijzonder trots op zijn!

  Antoine Joosten AACC Accountancy & Belastingadvies
 • Arnaud Mooij volg ik al enige jaren in zijn ontwikkeling. Ooit gebruikte hij ons bedrijfslogo als stage project bij zijn opleiding. Dat was voor hem een mooi studie project. Toen hij later zijn eigen bedrijf begon, kreeg hij van ons kleine, losse opdrachten. Een actie krantje en losse flyers. Er ontstonden mooie ontwerpen. Ons bedrijfslogo was inmiddels dringend aan een vernieuwing toe. Arnaud voelde goed aan wat ik wilde en heeft het BEGA logo gemoderniseerd, zonder afstand te doen van het karakter en herkenbaarheid. Dat is knap. Een nieuw logo verzinnen is één ding, maar een oude logo nieuw leven inblazen: dat is heel knap! Onze huisstijl is nu in zijn geheel aangepast en we krijgen complimenten daarvoor. Alle collegae zijn ook blij met de nieuwe uitstraling.

  Carol Poelma BEGA Special Tools
 • Mijn nieuwe website bezorgde me extra klanten, betere reclame kan je niet maken! In mijn vak zijn beelden en sfeer erg belangrijk. Die wens werd door Mooijer Graphic feilloos vertaald naar een professionele site. Ik ben ook erg blij met de nazorg (gebruik van Wordpress) zodat ik nieuwe projecten zelf kan toevoegen aan de fotogalerijen. Een topper die ik ook aanbeveel aan mijn contacten.

  Ann Das ANAI
 • Arnaud Mooij is al vanaf de start van Unicoat Vloeren bv enorm betrokken geweest.Hij heeft oog voor detail en door Arnaud hebben wij geweldige resutaten mogen behalen. Wij zijn heel erg tevreden met jou. Arnaud dank daarvoor.

  Gerrit Augustinus Unicoat Vloeren BV
 • Mijn bedrijf bestaat dit jaar, twintig jaar. Er komt een keer een moment dat je er achter komt dat je toe bent aan een nieuwe website. Wat gaat het worden, hoe ga je het doen en met wie ga je die maken? Een pittig en leuk traject volgt met een geweldig eindresultaat. Mij werd aangeraden een keer te gaan praten met Arnaud Mooij. Vanaf moment één, was ik geprikkeld door zijn manier van werken. Een goed en duidelijk verhaal en een prima voorstel op papier. Niets was teveel en alles werd elke keer weer met vol enthousiasme opgepakt en uitgewerkt. Arnaud is een hardwerkende jongen die staat voor (exclusieve) kwaliteit. Het eindresultaat? Ik heb in twintig jaar nog nooit zo mooie en moderne website gehad. De reacties zijn ook erg goed; overzichtelijk, snel, professioneel, alles op een rijtje, een top site. Arnaud Mooij, betrokken van begin tot eind. Een genot om mee (samen) te werken.

  Raymond Lorié Lorié Productions
 • Arnaud is niet alleen een specialist in het ontwerpen van websites en logo’s maar ook in organiseren. Twee weken voor mijn opening van mijn studio heeft hij mij geholpen met het opzetten van een geheel nieuwe website, huisstijl en logo. Zonder hem was het nooit van de grond gekomen. Arnaud denkt mee en past zich aan, aan mijn wensen. Hij is flexibel, heeft engelen geduld en komt met originele oplossingen. Af en toe alleen even wat cola erin gooien dat is alles.

  Henry Faber Henry Faber Photography
 • Prima partner om een website te laten maken, korte lijntjes, snel werken, geweldig resultaat tegen betaalbare kosten, ik zeg doen!

  Berend Jan Tessemaker Camping de Tesseplekke
 • Harleman Engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen en detailleren van de meest uiteenlopende staalconstructies. Na het wijzigen van de huisstijl was wel het drukwerk klaar, alleen ontbrak het nog aan de website. De website bestond wel, maar was verouderd, paste niet meer bij de huidige stijl en was niet goed te vinden via de zoekmachines. Naar aanleiding van het artikel in het Vaassens Weekblad kwam ik in contact met Arnaud. Vanaf het eerste gesprek begreep hij goed waar het om ging en hebben we mijn wensen doorgenomen. Naar aanleiding daarvan heeft Arnaud twee opzetjes gemaakt, waarvan er één gelijk in de smaak viel. Hier is Arnaud mee aan de slag gegaan en kwam met een hele mooie, strakke en goed passende website.

  Ruben Harleman Harleman Engineering
 • Na al lange tijd met het idee te hebben rondgelopen om een website van mijn sieraden te maken, heb ik contact opgenomen met Arnaud Mooij. Samen hebben we de plannen doorgesproken en is hij aan de slag gegaan. Ik was heel blij dat we meteen op dezelfde lijn zaten. Strakke vorm zonder te veel franje, wat mij als kunstenaar aansprak. Heel prettig om samen de plannen uit te werken. Ook voor mij was dit een goede leerschool. Arnaud is altijd bereid om bij te springen en mee te denken. Het resultaat mag er dan ook zijn. De site straalt de eenvoud van m’n sieraden uit. Ook de visitekaartjes zijn door hem op smaakvolle wijze uitgevoerd.

  Rieny Hulst sieR

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.