Een website die werkt!

Of je nou een camping of accountantsbureau hebt. Elk project pak ik met net zoveel passie aan. Het is geweldig om samen te werken met deze diverse klanten. Door jarenlange ervaring met elke branche weet ik wat wel en niet werkt. Zo kan ik de perfecte balans creëren tussen vormgeving en gebruiksvriendelijkheid. Om jouw website tot een succes te maken.
mooijer-graphic-webdesign-website-die-werkt-v1

Vanuit een goede basis

Een nieuwe website laat je maken met een bepaald doel voor ogen. We gaan die doelen concreet maken en kijken naar de concurrentie. Samen denken we goed na over de huidige en toekomstige inhoud en functionaliteiten zoals een webshop. Al deze gegevens combineren we tot een unieke basis voor jouw website. Hierbij adviseer ik je en denk met je mee. Zo krijg je een goed doordachte en passende website.

mooijer-graphic-webdesign-vanuit-de-basis-v1

De juiste aanpak

Ineens komt er veel op je af: teksten schrijven, foto’s maken, nadenken over je wensen en nog veel meer. Maar je staat er niet alleen voor. Of je dit allemaal zelf gaat doen of gaat uitbesteden ben je uiteraard vrij in. Waar nodig kan ik de juiste partijen aanraden. Voordat we beginnen aan een website bespreken we dit uitgebreid. Je kan hier meer over lezen in het proces hieronder.

10week

Geen chaos maar structuur

Download gratis het proces en weet precies welke stappen er worden doorlopen om tot een geweldige website te komen.

10week

Zelf je website beheren

De website wordt gebouwd in WordPress, een populair, veilig en gebruiksvriendelijk beheersysteem. Plaats gemakkelijk een nieuwe blog of pas de tekst op een pagina aan. De website is geschikt voor elk apparaat waarmee de website wordt bezocht. Of men nou met een mobiel, tablet of desktop kijkt de website werkt altijd goed. Functies zoals een portfolio, fotoalbum, blog of een meertalige website zijn ook mogelijk.

mooijer-graphic-webdesign-zelf-je-website-beheren-v1

Voorbeelden

Met trots toon ik hieronder een selectie van websites die ik in de afgelopen periode voor klanten heb gerealiseerd.

Je website goed vindbaar

Vindbaar zijn in Google is al lange tijd van groot belang en zal alleen maar belangrijker worden. Om hier goed op in te spelen hebben mijn websites een sterke basis en een goede structuur qua pagina’s. Om alles uit je website te halen reik ik je graag een SEO specialist aan. De teksten op je website worden dan voor specifieke zoektermen geschreven.

Overtuig met beeld

Om toekomstige klanten te overtuigen, kunnen foto’s zeer bepalend zijn voor het gevoel dat zij bij jou als bedrijf hebben. Foto’s laten vaak de mensen achter het bedrijf zien. Dit kan je doen met zelfgemaakte foto’s of nog beter, door professionele foto’s. Om je fotografie op je website er echt uit te laten springen werk ik samen met geselecteerde fotografen.

Uitleg en support

Na oplevering van de website zijn er mogelijkheden tot support. Natuurlijk krijg je na oplevering een uitgebreide uitleg over de werking van je website zodat je snel aan de slag kan. Mochten er nog vragen zijn hierna dan kun je uiteraard voor al je vraagstukken bij mij terecht. De benodigde updates van WordPress, het thema en de plugins kun je zelf doen, maar ook uit handen geven.

mooijer-graphic-webdesign-uitleg-en-support-v1

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.