Webdesign

  • Geschikt voor mobiel en tablet
  • Goed vindbaar in Google
  • Gemakkelijk je eigen website bijhouden
  • Website die past bij jou en bij jouw bedrijf
mooijer-graphic-website-webdesign-vaassen-denken-vanuit-de-bezoeker-v2-1

Doel van de website

Elke website dient een bepaald doel te hebben, want zonder dit doel kan je de bezoekers niet goed helpen. Ik help je bij het zoeken naar een passend doel en pas deze toe op de website. Je website moet niet alleen herkenbaar zijn, maar ook passend bij jouw bedrijf, om een vertrouwd gevoel te geven aan je bezoekers. Het is belangrijk dat er vanuit de bezoeker wordt gedacht.

Vanuit de bezoeker

De website dient vanuit de bezoeker te worden gemaakt. Waar komt de bezoeker voor en hoe kan je diegene zo snel mogelijk helpen? Door samen een vragenlijst in te vullen komen we tot deze antwoorden. Aan de hand van deze vragenlijst komt er een website die de bezoeker daadwerkelijk helpt bij wat diegene zoekt of nodig heeft.

Trots zijn op je website

Je wilt niet alleen een website die gericht is op je bezoekers,  maar ook een website waar je zelf trots op bent. Zo stuur je zelf meer mensen door naar je website. Want je bent er immers trots op en wilt dat delen.

Je website uitbreiden

Op basis van je huidige website en wensen gaan we de structuur van je website bepalen. Welke pagina’s er moeten komen en welke opties.

Er kan gedacht worden aan de volgende opties:

  • Portfolio
  • Fotoalbums
  • Contactformulier
  • Meertalige website
  • Webshop

Deze opties kunnen direct bij het opbouwen van de website al worden toegepast. Het systeem is er tevens op ingericht dat deze opties ook in een later stadium kunnen worden toegevoegd.

Geschikt voor mobiel en tablet

Als bezoeker wil je op zowel je mobiel, tablet of desktop, razendsnel vinden waar je naar opzoek bent. Dit behaal je door slim gebruik te maken van vormgeving, een heldere structuur, fotografie, aansprekende teksten en een voor mobiel geschikte website. Deze punten hebben dan ook mijn hoogste prioriteit bij het realiseren van een website. Alle websites die ik oplever zijn standaard geschikt voor mobiel, tablet en desktop.

mooijer-graphic-website-webdesign-vaassen-responsive-geschikt-voor-mobiel-v2

Voorbeelden

Met trots toon ik hieronder een selectie van websites die ik in de afgelopen periode voor klanten heb gerealiseerd.
mooijer-graphic-website-webdesign-vaassen-gebruiksgemak-website-bijhouden-v4-2

Beheer van je website

Bij het realiseren van de websites wordt er gebruik gemaakt van WordPress. Dit is een ontzettend gebruiksvriendelijk systeem, waarmee jij de website zeer gemakkelijk zelf kan beheren. Hiermee wordt het aanpassen van afbeeldingen of teksten een kwestie van enkele minuten. Hierdoor hou jij meer tijd over voor je dagelijkse werkzaamheden en blijft je website altijd up-to-date.

Website onderhoud

Het aanpassen van teksten en afbeeldingen lukt je nog wel, maar het technische gedeelte vind je toch wat te ingewikkeld worden. Dit technische gedeelte kan ik voor je uit handen nemen. Ik zorg ervoor dat periodiek je website helemaal up-to-date blijft. Zodat je je daar geen zorgen om hoeft te maken. Vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Content

De website moet gevuld worden met teksten en foto’s. Deze content kun je zelf aanleveren of uitbesteden. Hiervoor raad ik de volgende twee experts aan waarmee ik al diverse websites succesvol heb gerealiseerd.

Teksten

Je wilt op Google gevonden worden op relevante zoektermen. Standaard wordt de website al met een basis SEO Optimalisatie afgeleverd, maar vaak kan het zinvol zijn om hier meer aandacht aan te besteden. Zeker als je op specifieke zoektermen goed gevonden wilt worden. Daarmee kan Nathan Veenstra je perfect helpen. Hij weet teksten te schrijven die mensen aanspreken en aanzetten tot actie.

Fotografie

Persoonlijke benadering richting je bezoekers wordt steeds belangrijker. Ook grote bedrijven zijn hier steeds meer mee bezig. Geef de bezoeker vertrouwen door je website persoonlijk te maken. Doe dit door middel van professionele fotografie waarbij de werkzaamheden en mensen goed naar voren komen. Henry Faber kan je perfect helpen bij het realiseren van deze aansprekende en passende foto’s.

Werkwijze

Een nieuwe website is een grote stap die je neemt met je bedrijf. Er komt veel bij kijken. Waar moet je op letten, wat moet er in de website komen en wat moet er allemaal geregeld worden? De afspraken, deadlines en taken staan allemaal in een plan van aanpak omschreven. Hierdoor heb je altijd inzicht in het project.

Door veel samen te werken in het project kunnen je nieuwe ideeën en andere input snel door mij worden toegepast. Hierbij kijk ik wel altijd kritisch of het van toegevoegde waarde is. Op die manier kun jij als klant je input leveren en denk ik mee om samen tot het beste resultaat te komen.

Kosten

Een website is maatwerk, dat maakt dat elk project anders is. Aan de hand van je wensen kan er een prijs worden gegeven. Deze prijs is in vrijwel alle gevallen vast en is inclusief correcties.  Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent en heb je achteraf geen (vervelende) verrassingen.

mooijer-graphic-website-webdesign-vaassen-helder-plan-van-aanpak-v3-2

Plan van aanpak

1 Wensen

In een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen en behoeften. We kijken hoe we deze op de juiste manier kunnen verwerken in de website.

2 Ontwerpvoorstel

Het modern vormgegeven ontwerp wordt gepresenteerd om te kijken of het aan de gestelde eisen voldoet. Daarbij testen we of de gebruiksvriendelijkheid van het ontwerp op voldoende niveau is.

3 Invulling

Zijn we tot een website gekomen die qua vormgeving exact aan de wensen voldoet? Dan starten we met de invulling. Hieronder vallen onder andere de teksten en de foto’s.

4 Oplevering

Pas als de website volledig af is en alles naar wens is, wordt de website gelanceerd. Bezoekers moeten direct de juiste indruk krijgen en dat krijgen ze door een complete website.

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.