Persoonlijke tips voor jouw website

Websites worden steeds belangrijker, want mensen zoeken steeds meer online op. De ontwikkelingen voor websites gaan zowel qua techniek als vormgeving hard. Dit maakt het van essentieel belang dat je goed bij de tijd blijft. Vaak kunnen kleine verbeteringen aan je website al een groot effect hebben.

Maar welke punten kunnen er beter aan je website? Haal je wel alles uit je website? Past de sfeer nog wel bij de uitstraling van je bedrijf? Met een website analyse kom je daarachter.

Deze analyse is wat voor jou als:

  • Je denk dat je website beter kan
  • Je wilt weten of je huidige website nog voldoet
  • Je twijfelt om te investeren in een vernieuwing van je website of een geheel nieuwe
mooijer-graphic-website-wordpress-analyse-vaassen-v1

Analyse met toelichting

Je krijgt een lijst met tips en handige toelichting. Zo weet je wat de tips inhouden en kun je erna beter actie ondernemen. Je wilt immers ook snel aan de slag met de tips. Dit kan aan de hand van de uitgebreide lijst van tips die specifiek voor jouw website zijn. Deze lijst krijg je uitgeprint of digitaal zodat je er later altijd nog eens naar kan kijken.

Voordelen van de analyse:

  • Inzicht in de verbeterpunten van je website
  • Bekeken als mysterie shopper
  • Frisse kijk op jouw website
  • Persoonlijke tips en uitleg

Kan je website nog mee?

In veel gevallen kan je direct met de tips aan de slag om je huidige website te verbeteren. Maar soms kan het ook voorkomen dat er zoveel aan je website gedaan moet worden dat een nieuwe effici├źnter is. Hierover krijg je eerlijk adviezen en oplossingen om de beste keuze te maken.

Samen de analyse bespreken

Na het opstellen van de analyse stuur ik deze naar je op. Zit jouw bedrijf in de buurt of wil je het telefonisch samen doorlopen dan is dat ook mogelijk. Op die manier krijg je nog meer toelichting op de tips en kun je vragen stellen. Daarmee worden de tips nog waardevoller voor jou en kun je er echt iets mee.

Website analyse aanvragen

Vraag een website analyse aan en krijg persoonlijke tips om je website te verbeteren.

Voornaam

Email

Website

Bericht

Wij gebruiken je gegevens alleen om een email terug te sturen. (privacyverklaring)

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.